De perfecte foto

Een mooie foto maken, is niet makkelijk. Maar het is wel leuk om te doen en het kan ook handig zijn om wat goede foto’s te hebben. Maar hoe bereid je het nu voor, zo’n fotoshoot? In deze blog vertel ik je wat je nodig hebt en wat je kan doen om het beeld dat jij voor ogen hebt waar te maken. Lees je mee?

Een beetje voorbereid

Als je weet dat je foto’s gaat maken, kan het helpen om je een beetje voor te bereiden. Zo weet je bijvoorbeeld dat je op dinsdag foto’s gaat maken en kan je op maandagavond de outfit al klaar hebben. Op die manier ben je niet op de dag zelf nog aan het bedenken wat je aan moet en hoe het er verder uit moet komen te zien. Om te weten hoe het eruit moet komen te zien, zal je wel een plan nodig hebben. Aan de hand van een moodboard kun je dit van tevoren visualiseren.

Samen of alleen

Je kan ervoor kiezen om samen of alleen foto’s te maken. Het kan handig zijn om met een fotograaf te werken. Deze kan jou dan aanwijzingen geven en weet precies wat er moet gebeuren om het perfecte plaatje te schieten. Maar met de camera’s van nu en de handige functies die daarop zitten, kan je het ook zelf doen. De camera van je mobiele telefoon heeft meestal wel een timer. Zet de camera ergens neer, start de timer en neem een pose aan. Je kan ook samen op de foto gaan, met het gezin bijvoorbeeld.

In het moment

Niet iedere fotoshoot is immers gepland. Soms sta je op een mooie vakantiebestemming en weet je gewoon dat daar een foto gemaakt moet worden. Misschien ziet niet iedereen er perfect uit maar dit kun je gelukkig later oplossen. Je kan de foto’s altijd later nog even bewerken. Dit helpt de stress uit het moment te halen en zorgt ervoor dat je echt kan genieten van het maken van de foto’s.

Goed gebruikt

En die mooie foto’s kun je vervolgens weer gebruiken voor allerlei doeleinden. Bijvoorbeeld op social media of als profielfoto op je website. Maar je kan ze ook gebruiken voor een telefoonhoesje met foto. Die foto van je gezin op vakantie? Die zie je op deze manier iedere dag. Zo word je iedere dag herinnerd aan een mooi moment met de mensen die je liefhebt. Toch handig die foto’s. Ze zeggen niet voor niets: “Gelukkig hebben we de foto’s nog”. Wil je nu ook zo’n telefoonhoesje? Je kunt bij case24.com telefoonhoesjes bestellen. Op de website wijst het zich vanzelf.

Geef een antwoord