Het verzekeren van een motor en auto

Het mooie weer komt er weer aan, wat betekent dat we weer de motor uit de garage kunnen pakken en heerlijk kunnen toeren op onze tweewielers. In Nederland zijn er verschillende type motorrijders. Waar de een ervoor kiest om alleen motor te rijden tijdens warme dagen en graag gaat touren, zijn er ook motorrijders die in weer en wind weten te rijden op de motor en hierdoor gemakkelijk van A naar B reizen. Met een motor kun je gemakkelijk overal tussendoor en zul je nooit last hebben van files, omdat je jezelf gemakkelijk kunt bewegen tussen de auto’s en binnen mum van tijd vooraan rijdt. 

Echter is het voor vele mensen nog wel erg lastig om nu te bepalen of zij gaan rijden op de motor of toch liever de auto pakken. In de auto zit je droog en warm, terwijl je met de motor sneller ter plaatse kunt zijn en je fysiek bezig zult zijn op de wegen. In dit blog vertellen we je graag meer over de afwegingen tussen het gebruik van de motor of auto, maar hebben we het ook over verschillende verzekeringen voor de motor en auto!

Rijden in een auto, of toch op de motor?

Wanneer je over zowel een motor als een auto beschikt, beschik je over een luxe wanneer je moet kiezen voor een vervoermiddel. In het winterseizoen kun je bijvoorbeeld droog zitten in de auto en is er geen kans op gladheid, terwijl je dit risico wel zal lopen met de motor. Je bent echter kwetsbaarder op de motor, waardoor je hier erg voor zult moeten oppassen. 

In het zomerseizoen is het juist weer voordeliger om te kiezen voor de motor, omdat het hier erg lekker weer voor is en je snel door het verkeer heen kunt rijden. je hoeft je geen zorgen te maken over de drukte en de files op de weg, omdat je erg snel van A naar B zult reizen.

Wanneer je in zowel een auto als op een motor rijdt, kun je de motor en auto samen verzekeren. Je profiteert van lagere premies en behoudt je dezelfde schadevrije jaren, waardoor je minder betaalt voor de verzekeringen. Ook wanneer je later een motor aanschaft, zul je met een combinatieverzekering alsnog profiteren van de opgebouwde schadevrije jaren met de auto!

Alle opties gemakkelijk op een rij bij combimotors.nl!

Nu is het logisch dat alle informatie wellicht even moet bezinken en heb je hier misschien nog nooit over nagedacht. Wanneer je beschikt over meerdere voertuigen, is het mogelijk om deze samen te verzekeren. Op combimotors.nl vind je een duidelijk overzicgt van de verschillende opties, zodat je deze rustig kunt bekijken en de verzekeringen met elkaar kunt vergelijken. Op combimotors.nl kun je gemakeklijk je wensen invyllen aan de hand van de filters, waarna de best mogelijke opties tevoorschijn komen, je direct een premie kunt afsluiten, zodat je beschikt over vele voordelen en je voordelig in zowel je auto als op de motor kunt rijden!

Geef een antwoord