Persoonlijk promoten doe je zo!

Heb je een bedrijf en wil je deze graag promoten? Dan kun je dat doen op ontzettend veel manieren. De wereld draait inmiddels om de advertenties en campagnes. Iedereen kent de bekende reclames op de televisie, advertenties op het internet. Er worden flyers uitgedeeld in de stad en tijdens ommetje wandelen kom je vaak genoeg posters tegen die een bedrijf of evenement aanprijzen. Tegenwoordig zijn steeds meer mensen opzoek naar een alternatieve manier om te promoten. Eentje die opvalt en uniek is waardoor mensen onthouden wat ze hebben gezien. Hier zijn een paar tips om het promoten van je bedrijf extra persoonlijk te maken.

Photoflyer

De polaroid is sinds kort weer helemaal hip. Iedereen kent de camera die per direct de foto uitprint. Het fijne hiervan is, is dat je meteen het resultaat ziet en iets tastbaars in je handen hebt waardoor de herinnering extra waarde krijgt. De foto’s kunnen uitgedeeld worden of opgehangen worden, en zo blijft de herinnering aanwezig, in plaats van dat het verdwijnt in je telefoon. Bedrijven kunnen hier handig gebruik van maken. Bij photoflyer.com kun je je bedrijf of het frame van de polaroid laten drukken, waardoor je bijvoorbeeld op festivals, evenementen of gewoon in de stad, op een hele persoonlijke manier reclame kan maken voor je bedrijf.

Social media

De kracht van social media is niet meer te ontkennen. Veel bedrijven maken hier graag gebruik van. Ze kunnen op een makkelijke manier klanten bereiken en hierdoor wordt het bedrijf ook weer toegankelijker. Een bedrijf dat op social media makkelijk te bereiken is, is ook aantrekkelijker voor klanten om te benaderen. Een goed voorbeeld is klanten laten zien op de pagina’s van het social media account van je bedrijf. Niet alleen voelen klanten zich in het zonnetje gezet, ook mensen kunnen door middel van foto’s en ervaringsverhalen voelen dat je bedrijf betrouwbaar is.

Een eigen evenement

Een ander tof idee is het organiseren van je eigen evenement. Natuurlijk past dit niet in iedereens straatje, maar je kan op naam van een bedrijf wel heel veel leuke dingen doen. Zoals het organiseren van een barbecue als opening, of een openlucht concert om iets te vieren. Het is op deze manier voor mensen niet alleen een hele leuke ervaring maar ze leren je bedrijf op een hele fijne en toegankelijke manier kennen omdat alles onder de naam van het bedrijf plaatsvind. Wanneer mensen aan elkaar vertellen hoe het was, zal de naam van het bedrijf altijd langskomen!

Geef een antwoord