De perfecte schoen voor een avondje uit!  

Oké, het is natuurlijk op dit moment nog niet toegestaan maar we gaan er toch van uit dat we ergens dit jaar wel weer een keer naar de kroeg of bioscoop kunnen met vrienden of vriendinnen. We hebben er lang op moeten wachten maar wanneer het daadwerkelijk weer kan, dan weten we zeker dat het de moeite waard is geweest. Tot die tijd kunnen we alleen maar hopen dat de tijd snel aanbreekt en alvast leuke kledingsetjes bij elkaar sparen. Wat vooral niet bij een leuk kledingsetje mag ontbreken zijn een paar toffe stappers. Heb jij er al een paar in je kast staan of moet jij je verzameling nog wat uitbreiden? Als dat laatste voor jou het geval is raden we je aan om snel verder te lezen.

Een avondje zitten

Om het even makkelijk te maken verdelen we de avondjes uit in drie soorten; de zitavondjes, de sta-avondjes en de dansavondjes. Misschien zijn ze voor jou in eerste instantie hetzelfde maar je voeten denken daar echt anders over als jij een hele avond op je hakken de polonaise staat te doen. Hakken zijn dan ook voornamelijk geschikt voor de avondjes uit waarbij je voornamelijk kan zitten. Je voeten hebben op deze manier niet teveel druk en je hoge hakken voelen ook aan het einde van de avond nog enigszins comfortabel aan. Uiteraard hangt het wel af van het soort hak dat je draagt. In de Veja dames collecties vind je nog een paar toppers die niet alleen lekker zitten maar er ook nog heel mooi uitzien.

Een avondje staan

Wordt jouw avondje uit voornamelijk een avondje waarbij jullie veel staan? Dan kan je hakken nog overwegen. Toch wil je de hoge hak misschien toch in je kast laten zien. Kies voor een hak die iets lager is of breder. Een paar stoere boots of elegante enkellaarsjes zijn voor dit soort avonden perfect. Ze zitten behoorlijk comfortabel, ook al sta je er een aantal uur achter elkaar op. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de Premiata boots.

Een avondje dansen

Word jouw allereerste avondje uit een avond om nooit te vergeten? En dans jij straks een gat in de nacht? Dan zijn is een paar sneakers misschien toch de meest veilige keuze om voor te kiezen. Van alle schoenen weten we dat sneakers het winnen als het gaat om comfort. Deze schoenen zullen onze voeten en ons de nacht door helpen tot in de vroege uurtjes. Vooral zwarte sneakers zijn populair tijdens een avondje uit maar als je niet bang bent voor vieze schoenen dan kun je uiteraard ook altijd voor een mooi wit exemplaar gaan. 

Geef een antwoord